Watch That Sound

Lessen

Watch That Sound heeft meer dan 15 jaar ervaring met sounddesign en compositie bij film- en muziekfestivals, nu voor in de klas! In onze lessen wordt ervaren welke impact een soundtrack kan hebben op kijken naar film.

Vriendschap

Tijdens deze les(sen) wordt aandacht gegeven aan waarom een filmmaker bepaalde keuzes maakt. Op deze manier wordt het leerlingen duidelijk hoe het is om een verhaal te vertellen. Door zelf geluiden op te nemen ervaren zij hoe ze de emoties van de kijker kunnen beïnvloeden.

Meer informatie over de CKV-les Vriendschap

Strijder

Strijder gaat over de vrienden Dylan en Youssef. Wanneer Dylan een ongeluk krijgt en nooit meer kan voetballen, staat hun vriendschap op het spel. Voetbalheld Soufiane Touzani komt als mentale coach te hulp. Tijdens deze lessen gaan leerlingen in groepjes aan de slag als sounddesigner en filmcomponist.

Meer informatie over de CKV-les Strijder

Zelf online aan de slag

Bij ‘Les Online’ ga je hier gratis aan de slag met het maken van een soundtrack. Geluiden en muziek brengt het beeld, de film tot leven. Bij elke les leer je iets nieuws over sound design. Hoe meer je doet hoe indrukwekkender jouw soundtracks zullen klinken!

Zelf aan de slag