Watch That Sound

 

Nieuwsoverzicht

 

 

Full Moon Deformed coverWebsite

Deze performance heeft al plaatsgevonden.

Sound Track Special presenteert: 'Full Moon Deformed'

Iedere fanatieke horrorliefhebber kent de legendarische Amerikaanse regisseur en producent Charles Band.

Met meer dan tweehonderd producties op zijn naam is zijn werk ook het grote publiek niet ontgaan. Titels als Re-Animator en Puppet Master zijn klassiekers en kennen tot op de dag van vandaag een grote schare fans. Met zijn film bedrijf 'Full Moon Features' was Band vooraanstaand in de vhs explosie en serveert de liefhebber tot op de dag van vandaag films vanuit zijn rariteitenkabinet.

Rotterdammer Mike Redman is inmiddels een cult fenomeen van eigen bodem. Als regisseur van concessieloze documentaires (Walkmen, Anagram, Sample: not for sale), als special make-up effects maker in de jaren '90 (Who am I, Jezus is een Palestijn, The Delivery), platenlabel eigenaar van Redrum Recordz, maar vooral als artiest en initiator van obscure electronische muziek onder de naam Deformer.

Welnu, Charles Band en Mike Redman hebben de handen ineen geslagen voor het realiseren van een muziekproject getiteld: 'Full Moon Deformed'. Het karakteristieke van Full Moon en Deformer zijn versmolten tot een uniek project.

Op 25 maart zal in Lantaren Venster om 20.30 in zaal 2 de presentatie van dit project plaatsvinden. Ook zal Charles Band's horrorfilm klassieker 'Puppet Master' voor het eerst in tijden in zijn geheel worden vertoond. Als extra bonus krijgt iedereen bij aankoop van een kaartje ook nog eens de 'Full Moon Deformed' CD gratis!

-Album Release

-Performance

-Filmvertoning

-Gratis CD!

Datum: 25 maart

Tijd: 20.30

Zaal: 2