Watch That Sound

 

Nieuwsoverzicht

 

FLAR LOGOimage

Dit evenement heeft plaats gevonden, voor de resultaten van de workshops vind u hier:  SoundTrack FLAR20216

Tijdens het  film FLAR, waar muziek een zeer prominente plaats heeft, presenteert WTS de Spaanse en Portugese versie van de compositie en soundtrack app.

Daardoor onstaan er nog meer mogelijkheden voor samenwerkprojecten. kunnen nog meer kinderen samenwerken om soundtracks te maken. 

Naast de workshop op zaterdag is wts ook aanwezig bij de talkshow donderdag 18 augustus over de visuele aspecten van muziek. 

De films voor de sound workshop zijn fragmenten van de Oscarwinnaar korte animatie film 2016 door een team uit Chili: Bear Story, geschreven en geregiseerd door Gabriel Osorio, producent Pato Escala, animatie door Punkrobot Animation Studio.    Prijsuitreiking Oscar 2016

Speciaal voor het festival heeeft dit team toestemming gegeven voor kinderen om deze prachtige film te bewerken met hun eigen soundtrack. Natuurlijk zullen de instrumenten gebaseerd zijn op de instrumenten van Latijns America. De locatie is zaal 5 van het muziek en film theater LanterenVenster.

Voorproefje de trailer van Bear Story: Trailer Bear Story

Wij danken de vertalers van de wts app, Henriette Kunen (spaans) en Jan Dumee (portugees) voor hun geweldige bijdrage.

Link naar het festival: Festival Latino Rotterdam 2016 

Workshop tijden Zaterdag 20 augustus 13:30 tot 15:30 Info voor de Bear Story workshop FLAR

Reserveren en kaarten voor de workshop:Soundtrack workshop Bear Story

Voor de link naar de spaanse en portugese versie: Ga met Chrome naar app.watchthatsound.nl. Geef toestemming voor het mocrofoon gebruik en kies de desbetreffende taal :

Screenshot 2016 08 17 11.40.24